Виберіть мову сайту

VIP статус оголошень

Категорія: FAQ
|
Дата публікації: 4 січня 2024



Ми раді анонсувати запуск нашого оновлення: VIP-статус для користувачів та їх оголошень на нашій платформі.


Що таке VIP?


За 20 доларів на місяць ви можете підняти ваші оголошення на новий рівень. То ж ваші оголошення будуть в ТОПі протягом місяця.


  • Публікація в окремому блоці вгорі
    Кожен, хто завітає на наш сайт, безпосередньо спершу бачитиме саме VIP-оголошення. То ж ваша пропозиція точно приверне до себе увагу.

  • Більші шанси на успіх
    Ваше оголошення побачить більша кількість людей. Це збільшує ймовірність того, що ваш товар або послуга знайдуть свого покупця. Це чудовий спосіб вивести ваше оголошення в центр уваги.


То ж дозвольте свому оголошенню блищати в ТОПі. Не гайте часу! Покращте своє оголошення зараз, вибравши VIP статус на Obyava USA!


Ми прагнемо, щоб ваші очікування були реалістичними. Хоча й VIP-статус може допомогти вам збільшити покази та підвищити ймовірність продажу, ми не можемо гарантувати конкретних результатів. Багато факторів впливають на успіх оголошення, і ми рекомендуємо вам активно взаємодіяти з вашими клієнтами для досягнення кращих результатів.

 

Останні публікації

FAQ 2 березня 2024

РЕКЛАМУЙТЕ СВІЙ БІЗНЕС ТУТ!

Представляємо ексклюзивну послугу реклами на цифрових екранах в Еверетті, штат Вашингтон, орієнтовану на східноєвропейську спільноту. Наша платформа пропонує найсучасніші цифрові екрани у двох ключових магазинах, які відвідують жителі Східної Європи. Цей унікальний підхід пропонує місцевим компаніям цілеспрямований та ефективний спосіб охопити цю специфічну аудиторію.

image РЕКЛАМУЙТЕ СВІЙ БІЗНЕС ТУТ!

FAQ 4 січня 2024

VIP статус оголошень

Ми раді анонсувати запуск нашого оновлення: VIP-статус для користувачів та їх оголошень на нашій платформі.

image VIP статус оголошень