Виберіть мову сайту

У «Дії» з’явилася можливість отримати англійську версію деяких документів

Категорія: Ukraine
|
Дата публікації: 16 грудня 2023


У ресурсі державних послуг "Дія" з'явилася можливість отримати англомовну версію певних документів. Це нововведення стосується закордонного паспорта, посвідчення водія та технічного паспорта, повідомляється в офіційному каналі "Дія" в месенджері Telegram.


За словами представників сервісу, тепер можна легко отримати англомовну версію зазначених документів, не виходячи з дому. "Держава в смартфоні — це коли не потрібно відвідувати фахівців для отримання англійської версії документа. Достатньо відкрити застосунок "Дія"," — йдеться у повідомленні.


Вказано, що у два простих кліки можна отримати англомовну версію наступних документів:

  • закордонний паспорт;
  • технічний паспорт;
  • посвідчення водія.


Щоб скористатися послугою, необхідно зайти у застосунок, знайти документ, який треба перекласти, і натиснути на три крапки в правому нижньому кутку документа – «Перекласти англійською». Посвідчення водія та техпаспорт мають міжнародне кодування, яке використовують у ЄС, США та Канаді.


Зазначається, що цей сервіс реалізується Мінцифрою спільно з МВС, ДМС, Головним сервісним центром МВС та держпідприємством «Інфотех».

Останні публікації

FAQ 2 березня 2024

РЕКЛАМУЙТЕ СВІЙ БІЗНЕС ТУТ!

Представляємо ексклюзивну послугу реклами на цифрових екранах в Еверетті, штат Вашингтон, орієнтовану на східноєвропейську спільноту. Наша платформа пропонує найсучасніші цифрові екрани у двох ключових магазинах, які відвідують жителі Східної Європи. Цей унікальний підхід пропонує місцевим компаніям цілеспрямований та ефективний спосіб охопити цю специфічну аудиторію.

image РЕКЛАМУЙТЕ СВІЙ БІЗНЕС ТУТ!

FAQ 4 січня 2024

VIP статус оголошень

Ми раді анонсувати запуск нашого оновлення: VIP-статус для користувачів та їх оголошень на нашій платформі.

image VIP статус оголошень